Студени предястия

Тартар от сьомга

Антоанета Иванова

Необходими продукти за 4 порции:

  • Сьомга филе – 400 гр.
  • Сьомга пушена – 100 гр.
  • Каперси – 60 гр.
  • Див лук или зелен лук – 1 връзка
  • Магданоз – 1/2 връзка
  • Сол
  • Лимонов сок
  • Зехтин
  • Черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Отстранявяме кожата на рибата, измиваме филето и подсушаваме с домакинска хартия.
  2. Нарязваме на много ситно филето, пушената сьомга, каперсите, лука и магданоза.
  3. Смесваме всичко и овкусяваме.
  4. Сервираме с препечен хляб и масло.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment