Супи

Супа от хляб

Антоанета Иванова

Необходими продукти за 4 порции:

Начин на приготвяне:

  1. От хляба правим крутони.
  2. В тенджера поставяме бульона със сол и щипка мащерка, и оставяме да заври.
  3. Поставяме готовите крутони във врящия бульон, намаляме котлона и оставяме да къкри под капак за 20 минути или докато хляба стане на каша.
  4. Добавяме маслото, изключваме котлона и пасираме супата.
  5. С яйцето, киселото мляко и лимоновия сок правим студена застройка на готовата супа. Добаваме черен пипер и ако е необходимо сол.
  6. При сервиране може да добавим натрошено сирене, настърган пармезан, запържен бекон или кой каквото иска. Аз лично я обичам без добавки.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment