Панирани пръчици от моцарела
Ястия без месо

Панирани пръчици от моцарела

Яна Стоянова

Необходими продукти:

  • Моцарела – 400 гр.
  • Яйца – 2 бр.
  • Прясно мляко – 30 мл
  • Брашно
  • Галета
  • Олио

Начин на приготвяне:

  1. Моцарелата се нарязва на пръчици и се поставя във фризер, за да може да не се разпадне при пърженето. Най-добре би било да остане във фризера за поне 30 минути.
  2. В три отделни купички се поставят брашното, галетата и яйцата, разбити с малко мляко.
  3. Пръчиците се панират като се потапят първо в яйце, след това в брашно, след това пак в яйце и последно в галетата.
  4. Пържат се в маслена баня.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment