Гарнитури

Печени зеленчуци

Антоанета Иванова

Необходими продукти:

  • Зеленчуци
  • Олио
  • Сол
  • Бял или черен пипер

Обикновенно използвам каквото имам в хладилника.

В случая имах:

  • Тиквичка
  • Лук
  • Гъби
  • Морков
  • Чушки
  • Парче пащърнак

Начин на приготвяне:

  1. Нарязваме зеленчуците на по-едри парчета, а някои като гъбите оставяме цели.
  2. Подреждаме в намаслена тава.

3. Поръсваме отгоре с олио и печем на предварително загрята фурна, на 220 градуса около 30-35 минути.

4. Готовите зеленчуци изваждаме от фурната и поръсваме със сол и пипер.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment