Тестени

Хрупкав кус кус

Антоанета Иванова

Необходими продукти за 6 порции:

  • Кус-кус – 1 пакет
  • Хляб – 4-5 филии
  • Олио и масло

Начин на приготвяне:

  1. В дълбока тенджера сложете вода с малко сол и поставете на котлона.
  2. След като водата заври, добавете пакета кус-кус и варете според указанието на опаковката.

3. Докато кус-кусът се вари натрошете от мекото на филиите ситни трошици.

4. В тенджера поставете олио и масло / според вкуса, ние го обичаме с повече масло/ и запържете хлебните трохи до златисто.

5. Върнете отцедения кус-кус в тенджерата с трохите и разбъркайте добре.

6. Сервирайте по Ваш вкус, с каквото пожелаете.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment