Салати

Зелена салата с риба тон

Антоанета Иванова

Необходими продукти:

  • Зелени салати по избор – 400 гр.
  • Прясна чушка – 2 бр.
  • Зелен лук – 1 връзка
  • Чери домати – 250 гр.
  • Риба тон – 2 малки консерви
  • Сол
  • Зехтин
  • Балсамов оцет

Начин на приготвяне:

  1. Измиваме зелените салати, отцеждаме много добре и нарязваме на средно едри парчета.
  2. Зеленият лук нарязваме на ситно.
  3. Чушките нарязваме на ивици, а чери доматите на половинки.
  4. В купа поставяме нарязаните продукти и рибата от едната консерва заедно със соса й.
  5. Овкусяваме със сол, балсамов оцет, зехтин, объркваме добре и отгоре разпределяме втората рибна консерва.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment