Карфиол пане
ястия с месо

Карфиол пане

Яна Стоянова

Необходими продукти:

  • Карфиол – 1 глава
  • Сол
  • Черен пипер
  • Олио

За панировката паста патафри:

  • Яйца – 2 бр.
  • Бира – 40 мл
  • Брашно – 70 гр.
  • Сол
  • Черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Карфиолът се накъсва на розички. Те се измиват и се бланшират за поне 5 минути е подсолена вода. След което се измиват в студена вода. Добавят се сол и пипер на вкус.

2. Приготвя се панировката.

3. Розичките от карфиол се потапят в панировката и се пържат на маслена баня.

4. Сервират се с чеснов сос.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment