ястия с месо

Мъжки Миш Маш

Антоанета Иванова

Необходими продукти за 4 порции:

  • Яйца – 8 бр.
  • Лук голяма глава – 1 бр.
  • Чушки пресни – 2 бр.
  • Наденица – 2 бр.
  • Чесън – 2 скилидки
  • Олио
  • Сол
  • Черен пипер
  • Магданоз

Начин на приготвяне:

  1. В тиган със загрято олио, поставяме нарязаните на полумесеци лук и чушки, и пържим до омекване.
  2. Добавяме наденицата нарязана на колелца и пресования чесън. Разбъркваме и обработваме около 3-4 минути.
  3. Прибавяме разбитите яйца, овкусяваме със сол и черен пипер.
  4. Когато яйцата са готови свяляме от котлона.
  5. Сервираме ястието поръсено със ситно нарязан магданоз.

Нека В и е ДРЪНЧ!

Leave A Comment