Топли предястия

Мезе с печени чушки

Яна Стоянова

Необходими продукти:

  • Печени чушки – 2 буркана
  • Кисели краствички – 1/2 буркан
  • Кренвирши или друг колбас по избор
  • Яйца – 2 бр
  • Топено сирене за мазане
  • Кашкавал за настъргване

Начин на приготвяне:

  1. Извадете чушките от буркана и ги оставете да се отцедят в цедка
  2. Нарежете на ситно кренвиршите и краставичките.

3. В отделна купа разбийте с миксер яйцата с топеното сирене, като добавите сол и пипер на вкус. След това добавете краствичките и кренвиршите и разбъркайте

4. Напълнете чушките.

5. Печете в предварително загрята фурна на 200 гр. на горен и долен реотан.

6. Малко преди да са готови, поръсете с настъргания кашкавал. Сервирайте топли.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment