Салати

“Колсло”

Антоанета Иванова

Необходими продукти:

  • Зеле – 1/4 от голяма зелка
  • Морков – 2 бр.
  • Чушка – 1 бр.
  • Чесън – 1-2 склидки
  • Царевица консерва – 1 бр.
  • Майонеза – 250 гр.
  • Копър
  • Сол и оцет

Начин на приготвяне:

  1. Нарязваме зелето и чушката на тънки ивици, моркова настъргваме, копъра на ситно, а чесъна пресоваме.
  2. Овкусяваме със сол и оцет зеленчуците и объркваме добре.
  3. Добавяме царевицата и майонезата и отново разбъркваме.
  4. Сервираме с добре охладена ракия. 😎

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment