Студени предястия

ПодЛучени чушки

Яна Стоянова

Необходими продукти:

  • Чушки – 10 бр.
  • Чесън – 7-8 скилидки
  • Магданоз – 1/2 връзка
  • Оцет – 100 мл
  • Олио – 100 мл
  • Сол

Начин на приготвяне:

  1. Изпечете и обелете чушките.
  2. Всяка чушка се посолява по отделно след което се прави разрез по средата, за да може маринатата да ги овкуси по-добре.
  3. Сложете осолените чушки в дълбок съд и добавете накълцания на едро чесън, нарязания магданоз, и предварително разбърканите олио и оцет. Раздвижете добре чушките, за да може маринатата да се обърка добре.
  4. Оставете в хладилник за 12 часа, за да поемат от маринатата.

Нека Ви е ДРЪНЧ!

Leave A Comment